Oferte speciale

Cercei medicinali

Cercei medicinali

 

Confectionati din otel chirurgical, placati cu Aur de 24 karate sau neplacati, cerceii medicinali sunt sterilizati si ambalati la pereche. Aliajul din care sunt confectionati nu contine Nichel si, din acest motiv, cerceii medicinali pot fi purtati si de persoanele alergice la acest metal.

Atentie:Pretul de vanzare on-line este pentru o pereche si  NU include montarea cerceilor in ureche sau nas.

 

Daca doriti sa va faceti gauri in ureche sau in nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare. Pretul este de 25 lei/ pereche. Numai pentru cerceii medicinali cumparati din magazinul de prezentare, pretul include montarea cerceilor in ureche sau in nas.

Cu ajutorul unui instrument special care are forma unui pistol, se pot face gauri in urechi sau in nas, folosind perechea de cercei aleasa de dumneavoastra. Procedeul este sigur, nu prezinta risc de infectie daca respectati indicatiile noastre, nedureros, fara sangerare.

Pentru montarea cerceilor in ureche sau in nas va asteptam la magazinul nostru de prezentare,situat in:

Bucuresti, sectorul 1

Sos. Orhideelor, nr. 31-33

Complex Comercial IDM BASARAB, etajul 1, Standul  C45-47.

Pentru cantitati mai mari  de 12 perechi/model, va rugam sa solicitati pretul special de en-gross , la adresa de e-mail office@idactual.ro

Va rugam sa specificati numarul de telefon,numele si adresa firmei dumneavoastra pentru a primi preturile de vanzare en-gross.

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Cleste montat cercei
Instrument din plastic auriu si metal. Constitue suportul in care se pun cerceii medicinali cu ajutorul carora se fac gauri in urechi sau nas. In trusa se afla doua capete, mic si mediu, acestea se folosesc in functie de marimea cerceilor medicinali alesi de catre client. Unul din capete este mon..
119.00RON 190.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali bila mica
Confectionati din otel chirurgical. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui adresa o gasiti in sectiunea Contact. Pentru cantitati mai mari  de 12 pere..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali ptransp. mica
Confectionati din otel chirurgical,cu piatra semipretioasa, transparenta, marimea mica. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui adresa o gasiti in sectiunea ..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali ptransp. medie
Confectionati din otel chirurgical,cu piatra semipretioasa, transparenta, marimea medie. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui adresa o gasiti in sect..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali auriti bila mica
Confectionati din otel chirurgical, placati cu Aur de 24K. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui adresa o gasiti in sectiunea Contact. Pentru cantitati ma..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali auriti ptransp. mica
Confectionati din otel chirurgical, cu piatra semipretioasa transparenta,marimea mica, placati cu Aur de 24K. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui ad..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali auriti ptransp. medie.
Confectionati din otel chirurgical, cu piatra semipretioasa transparenta, marimea medie, placati cu Aur de 24K. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui ..
35.00RON
ComparaCompare
Cercei medicinali auriti proz medie.
Confectionati din otel chirurgical, cu piatra semipretioasa roz, marimea medie, placati cu Aur de 24K. Atentie: Pretul afisat NU include montarea cerceilor in ureche sau nas. Daca doriti gauri in ureche sau nas, cumparati cerceii medicinali din magazinul nostru de prezentare a carui adresa o ..
35.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015