Oferte speciale

Cercei ureche

Cercei ureche

Cerceii piercing pentru ureche pot avea tije rectilinii, in forma de banana, circulare, in forma de spira.  Capetele se monteaza prin infiletare pe tija, si pot fi bile sau conuri.

Un caz particular este cercelul circular la care inchiderea se face prin intermediul bilei, folosindu-se tensiunea elastica a tijei.

Pot fi confectionati din otel chirurgical 316L, titanium sau bioplast.

Diametrul cercului format de tija poate fi de 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm. Diametre mai mari de 14mm se folosesc destul de rar

Diametrul tijei poate fi 1.2mm, 1.6mm, 2mm.

Bilele pot avea diametrul exterior de 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm.

Atentie:

-Cerceii care au in componenta cristale lipite se pot deteriora sub actiunea factorilor mecanici, a spirtului medicinal sau a apei.

-Partile componente confectionate din material plastic acrylic, silicon, bioplast se pot deteriora sub actiunea spirtului medicinal/alcoolui sanitar.

Va rugam sa vizitati si magazinul nostru  de prezentare situat in:

Bucuresti, sectorul 1

Sos. Orhideelor, nr. 31-33

Complex Comercial IDM BASARAB, etajul 1, Standul  C45-47.

In magazinul de prezentare veti gasi si alte multe modele de cercei piercing precum si parti componente cum ar fi:

- tije pentru cercei, de diverse dimensiuni si culori, confectionate din otel chirurgical, bioplast, material plastic arylic;

-bile si conuri confectionate din otel chirurgical, materiale fosforescente, materiale plastice cu efect de UV.

-ace sterile pentru body-piercing.

Aveti posibilitatea de a va configura  propriul cercel alegand tija si capetele dorite dintr-o gama bogata de dimensiuni, modele si culori.

 Pentru cantitati mai mari  de 10 bucati/model, va rugam sa solicitati pretul special de en-gros , la adresa de e-mail office@idactual.ro

Va rugam sa specificati numele si adresa firmei dumneavoastra pentru a primi preturile de vanzare en-gross.

 

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Cercel cartilaj 1.6x30x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 30mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel MCRB-1.2x6x3
Cercel pentru ureche cu tija circulara, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, diametrul cercelului este 6mm, diametrul bilelor este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru zone intime...
12.00RON
ComparaCompare
Expander fals negru 3mm
Cercei pentru ureche, in forma de spira, confectionati din material plastic de tip acrylic, avand diametrul de 3mm, culoare negru. Tija este din otel chirurgical 316L, are diametrul de 1.2mm si este filetata la unul din capete. Bila confectionata din material plastic acrylic are diametrul de 3mm si ..
15.00RON
ComparaCompare
Tunel fals 1.2/6mm
Cercel pentru ureche, de tipul tunel/flash, cu tija  confectionata din otel chirurgical 316L. Capetele cercelului sunt in forma de disc,au culoarea neagra, sunt confectionate din material plastic acrylic. Pe circumferinta fiecarui disc este aplicata o garnitura din cauciuc, de culoare  ne..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel cartilaj 1.6x35x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 35mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel MCRB-1.2x8x4
Cercel pentru ureche cu tija circulara, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, diametrul cercelului este 8mm, capetele au forma de cilindru cu diametrul de 4mm.Pe mijlocul cilindrului este montata o garnitura neagra din cauciuc. Acest tip de cercel se poate folosi s..
12.00RON
ComparaCompare
Expander fals negru 4mm
Cercei pentru ureche, in forma de spira, confectionati din material plastic de tip acrylic, avand diametrul de 4mm, culoare negru. Tija este din otel chirurgical 316L, are diametrul de 1.2mm si este filetata la unul din capete. Bila confectionata din material plastic acrylic are diametrul de 3mm si ..
15.00RON
ComparaCompare
Tunel fals 1.2/8mm
Cercel pentru ureche, de tipul tunel/flash, cu tija  confectionata din otel chirurgical 316L. Capetele cercelului sunt in forma de disc,au culoarea neagra, sunt confectionate din material plastic acrylic. Pe circumferinta fiecarui disc este aplicata o garnitura din cauciuc, de culoare  ne..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel cartilaj 1.6x40x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 40mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel MCRB-1.2x10x4
Cercel pentru ureche cu tija circulara, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, diametrul cercelului este 10mm, capetele au forma de cilindru cu diametrul de 4mm.Pe mijlocul cilindrului este montata o garnitura neagra din cauciuc. Acest tip de cercel se poate folosi ..
12.00RON
ComparaCompare
Expander fals negru 5mm
Cercei pentru ureche, in forma de spira, confectionati din material plastic de tip acrylic, avand diametrul de 5mm, culoare negru. Tija este din otel chirurgical 316L, are diametrul de 1.2mm si este filetata la unul din capete. Bila confectionata din material plastic acrylic are diametrul de 3mm si ..
15.00RON
ComparaCompare
Cercel industrial 1.6x45x6
Cercel pentru cartilaj, gat, sold,  in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 45mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spate..
12.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015