Oferte speciale

Cercei buza

Cercei buza

Cerceii pentru buza clasici sunt formati dintr-o tija rectilinie care are la un capat un disc fix, la celalat capat se monteaza prin infiletare o bila sau un con. Pot confectionati din otel chirurgical 316L, titanium sau bioplast.

Diametrul tijei poate fi de 1.2mm sau 1.6mm.Exista si tije cu diametrul mai mare de 1.6mm dar, acestea sunt mai rar folosite. Cel mai des se foloseste tija cu diametrul de 1.2mm.

Lungimea tijei poate fi de 6mm, 8mm, 10mm, 12mm. Cel mai des este folosita tija cu lungimea de 8mm. Lungimea minima recomandata pentru montarea primului cercel in buza este de 10mm. Este recomandata cel mai des lungimea de 12mm pentru primul cercel montat in buza. Este necesara o lungime mai mare a tijei deoarece buza se umfla temporar dupa montarea cercelului.

Bilele au diametrul exterior de 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm. Cel mai des se foloseste bila cu diametrul de 3mm.

Se pot folosi pentru buza si cercei cu tija circulara. In acet caz tija este filetata la ambele capete. Diametrul tijei se alege in functie de distanta dintre extremitatea buzei si locul unde s-a facut gaura in buza. Acest tip de cercel de buza este mai incomod de purtat decat cel classic, cu tija rectilinie.

Atentie:

-Cerceii care au in componenta cristale lipite se pot deteriora sub actiunea factorilor mecanici, a spirtului medicinal sau a apei.

-Partile componente confectionate din material plastic acrylic, silicon, bioplast se pot deteriora sub actiunea spirtului medicinal/alcoolui sanitar.

Va rugam sa vizitati si magazinul nostru  de prezentare situat in:

Bucuresti, sectorul 1

Sos. Orhideelor, nr. 31-33

Complex Comercial IDM BASARAB, etajul 1, Standul  C45-47.

In magazinul de prezentare veti gasi si alte multe modele de cercei piercing precum si parti componente cum ar fi:

- tije pentru cercei, de diverse dimensiuni si culori, confectionate din otel chirurgical, bioplast, material plastic arylic;

-bile si conuri confectionate din otel chirurgical, materiale fosforescente, materiale plastice cu efect de UV.

-ace sterile pentru body-piercing.

Aveti posibilitatea de a va configura  propriul cercel alegand tija si capetele dorite dintr-o gama bogata de dimensiuni, modele si culori.

 Pentru cantitati mai mari  de 10 bucati/model, va rugam sa solicitati pretul special de en-gros , la adresa de e-mail office@idactual.ro

Va rugam sa specificati numele si adresa firmei dumneavoastra pentru a primi preturile de vanzare en-gross.

 

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Cercel LB- 1.2x6x3
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se pozitioneaza in spatele lobului urechii, iar bila in fata l..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB- 1.2x8x3
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 8mm, diametrul bilei este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se pozitioneaza in spatele lobului urechii, iar bila in fata l..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB- 1.2x10x4
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 10mm, diametrul bilei este 4mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se pozitioneaza in spatele lobului urechii, iar bila in fata ..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB- 1.2x12x4
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 12mm, diametrul bilei este 4mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se pozitioneaza in spatele lobului urechii, iar bila in fata ..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.negru 1.2x6x3
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Culoarea neagra se obtine prin vopsire de tip anodizare. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se po..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.negru 1.2x8x3
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Culoarea neagra se obtine prin vopsire de tip anodizare. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 8mm, diametrul bilei este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se po..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.negru 1.2x10x4
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Culoarea neagra se obtine prin vopsire de tip anodizare. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 10mm, diametrul bilei este 4mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se p..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.negru 1.2x12x4
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Culoarea neagra se obtine prin vopsire de tip anodizare. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 12mm, diametrul bilei este 4mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se p..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.MD cristal transparent-1.2x6x2
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 2mm. la acest model tija este filetata pe interior. Pe bila este montat un cristal transparent. Acest model se poarta cel mai des pe buza supe..
18.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.MD cristal albastru-1.2x6x2
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 2mm. La acest model tija este filetata pe interior. Pe bila este montat un cristal albastru. Acest model se poarta cel mai des pe buza superio..
18.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.MD cristal verde-1.2x6x2
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 2mm. La acest model tija este filetata pe interior. Pe bila este montat un cristal verde. Acest model se poarta cel mai des pe buza superioara..
18.00RON
ComparaCompare
Cercel LB.MD cristal rosu-1.2x6x2
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 2mm. La acest model tija este filetata pe interior. Pe bila este montat un cristal rosu. Acest model se poarta cel mai des pe buza superioara...
18.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015