Oferte speciale

Cercei piercing

Cercei piercing

In aceasta categorie gasiti cercei pentru diverse parti ale corpului uman .

Cerceii sunt confectionati din OTEL CHIRURGICAL 316L, TITANIUM, MATERIAL PLASTIC ACRYLIC, SILICON, BIOPLAST.

Accesati subcategoria dorita de cercei piercing si alegeti modelul dorit.

Atentie:

-Cerceii care au in componenta cristale lipite se pot deteriora sub actiunea factorilor mecanici, a spirtului medicinal sau a apei.

-Partile componente confectionate din material plastic acrylic, silicon, bioplast se pot deteriora sub actiunea spirtului medicinal/alcoolui sanitar.

Va rugam sa vizitati si magazinul nostru  de prezentare situat in:

Bucuresti, sectorul 1

Sos. Orhideelor, nr. 31-33

Complex Comercial IDM BASARAB, etajul 1, Standul  C45-47.

In magazinul de prezentare veti gasi si alte multe modele de cercei piercing precum si parti componente cum ar fi:

- tije pentru cercei, de diverse dimensiuni si culori, confectionate din otel chirurgical, bioplast, material plastic arylic;

-bile si conuri confectionate din otel chirurgical, materiale fosforescente, materiale plastice cu efect de UV.

-ace sterile pentru body-piercing.

Aveti posibilitatea de a va configura  propriul cercel alegand tija si capetele dorite dintr-o gama bogata de dimensiuni, modele si culori.

Pentru cantitati mai mari  de 10 bucati/model, va rugam sa solicitati pretul special de en-gros , la adresa de e-mail office@idactual.ro

Va rugam sa specificati numele si adresa firmei dumneavoastra pentru a primi preturile de vanzare en-gross.

 

 

 

 

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Cercei buric cristal albastru
Cercei pentru buric confectionati din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este de 10mm, bila superioara are diametrul de 5mm, bila inferioara are diametrul de  8mm. In partea frontala  a bilei inferioare este montata o piatra de tip cristal, de culoare alb..
16.00RON
ComparaCompare
Cercei buric cristal multicolor
Cercei pentru buric confectionati din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este de 10mm, bila superioara are diametrul de 5mm, bila inferioara are diametrul de  8mm. In partea frontala  a bilei inferioare este montata o piatra de tip cristal, de culoare mul..
16.00RON
ComparaCompare
Cercei buric cristal rosu
Cercei pentru buric confectionati din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este de 10mm, bila superioara are diametrul de 5mm, bila inferioara are diametrul de  8mm. In partea frontala  a bilei inferioare este montata o piatra de tip cristal, de culoare ros..
16.00RON
ComparaCompare
Cercei buric cristal roz
Cercei pentru buric confectionati din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este de 10mm, bila superioara are diametrul de 5mm, bila inferioara are diametrul de  8mm. In partea frontala  a bilei inferioare este montata o piatra de tip cristal, de culoare roz..
16.00RON
ComparaCompare
Cercei buric cristal transparent
Cercei pentru buric confectionati din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este de 10mm, bila superioara are diametrul de 5mm, bila inferioara are diametrul de  8mm. In partea frontala a bilei inferioare este montata o piatra de tip cristal, de culoare transpare..
16.00RON
ComparaCompare
Cercel cartilaj 1.6x30x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 30mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel LB- 1.2x6x3
Cercel pentru buza cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilei este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche. In acest caz, discul se pozitioneaza in spatele lobului urechii, iar bila in fata l..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel limba 1.2x14x5
Cercel pentru limba in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 14mm, diametrul bilelor este 5mm...
12.00RON
ComparaCompare
Cercel MBB-1.2x6x3
Cercel pentru spranceana cu tija rectilinie, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, lungimea tijei este 6mm, diametrul bilelor este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru ureche sau zone intime...
12.00RON
ComparaCompare
Cercel MCRB-1.2x6x3
Cercel pentru ureche cu tija circulara, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.2mm, diametrul cercelului este 6mm, diametrul bilelor este 3mm. Acest tip de cercel se poate folosi si pentru zone intime...
12.00RON
ComparaCompare
Expander fals negru 3mm
Cercei pentru ureche, in forma de spira, confectionati din material plastic de tip acrylic, avand diametrul de 3mm, culoare negru. Tija este din otel chirurgical 316L, are diametrul de 1.2mm si este filetata la unul din capete. Bila confectionata din material plastic acrylic are diametrul de 3mm si ..
15.00RON
ComparaCompare
Expander negru spira 3mm
Cercei pentru ureche, in forma de spira, confectionati din material plastic de tip acrylic, avand diametrul de 3mm, culoare negru. Expanderele se folosesc pentru largirea gaurilor din ureche. Garniturile de cauciuc au rolul de a preveni pierderea cerceilor. Atentie, pretul afisat este pentru 1 buc..
15.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015